Nuoriso-osasto

Osaston toiminta

Nuoriso-osasto on tarkoitettu 10-16 vuotiaille palokuntatoiminnasta kiinnostuneille. Nuorten harjoituksissa harjoittellaan esimerkiksi ensiaputaitoja, savusukellusta sekä monia muita palokuntalaisten perustaitoja. Nuoriso-osaston harjoitukset pidetään maanantaisin kello 18-20.

Nuoret osallistuvat myös erilaisiin kisoihin, paikalliskilpailuista (esim. Meri-Lapin malja) aina SM-tason kilpailuihin. Kesän kohokohta monelle nuorelle on vuosittainen palokuntanuorten leiri. Leireillä nuoret käyvät ikänsä mukaisilla kursseilla.

Osaston harjoitusohjelman löydät ajankohtaista-valikon alta.

Haluatko jäseneksi?

Palokuntanuorisotoiminta on suosittu harrastus eikä aina ole mahdollista ottaa uusia jäseniä mukaan. Vapaita paikkoja voi tiedustella nuoriso-osaston johtajalta tai seuraamalla osaston Facebook-sivua. Vapaista paikoista ilmoitetaan ennen kausien alkua tammi- ja elokuussa.

Nuorten tulee olla vähintään 10-vuotiaita. Emme ota uusia nuoria mukaan kesken kauden.

Harrastus on nuorille ilmainen. Kemin VPK hankkii nuorille varusteet ja vakuutukset toimintaan. Leireille osallistumisesta joudumme perimään yleensä pienen omavastuun.

Osaston yhteystiedot

Nuoriso-osaston toiminnasta saat lisätietoja osaston johtajalta alla olevasta sähköpostiosoitteesta tai puhelinnumerosta.


Osaston johtaja
Susanna Kamsula

  • 040 481 1975

  • nuoriso-osastonjohtaja@keminvpk.fi