Kemin VPK:n paloasema

Toimitilat

Kemin VPK:n nykyiset toimitilat valmistuivat vuonna 1972. Talossa on tiloja VPK:lle neljässä eri kerroksessa; alakerrassa on kerhohuone jossa pidetään harjoituksien teoriaosuuksia, kerrosta ylempää löytyy kalustohalli ja ylemmistä kerroksista toimisto sekä kerhohuone jossa pidetään kokouksia ja muita palokunnan tilaisuuksia.

Rakennus on Kemin VPK -säätiön omistuksessa ja talossa on monia vuokralaisia. Kemin VPK vuokraa omia toimitilojaan (yläkerran ja alakerran kerhohuoneet) ulkopuolisten käyttöön, muutoin rakennuksen tilojen vuokrauksesta vastaa Kemin VPK -säätiö.

Alakerran
kerhohuone

Alakerran kerhohuoneella pidetään nuoriso- ja hälytysosaston harjoitusten teoriaosuudet sekä pienimuotoiset sisällä toteutettavissa olevat käytännön harjoitukset.

Alakerran tiloihin kuuluvat koulutustila, biljadrihuone, keittiökulmaus sekä pesutilat isolla pukuhuoneella

Tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille, kun tiloissa ei ole VPK:n omaa toimintaa. Jos haluat vuokrata tilan, katso yhteystiedot tämän sivun alareunasta.

Yläkerran
kerhohuone

Yläkerran kerhohuone toimii palokunnan juhlahuoneistona. Myös naisosasto pitää omat kokoontumisensa yläkerrassa. Lisäksi yläkerran tiloja vuokrataan ulkopuolisille henkilöille ja yhteisöille.

Yläkerrassa on istumapaikat ja astiasto noin 50 henkilölle ja keittiö.

Tiloja vuokrataan myös ulkopuolisille, kun tiloissa ei ole VPK:n omaa toimintaa. Jos haluat vuokrata tilan, katso yhteystiedot tämän sivun alareunasta.

Tilojen vuokraus

Kemin VPK vuokraa tiloja yhtenä varainhankintakeinonaan myös ulkopuoliseen käyttöön. Vuokrausasioissa voitte olla yhteydessä alla olevaan yhteyshenkilöön.

  • vuokraus@keminvpk.fi